su 1.9. 18:00
Jonossa7
Kameleonten-halli
Sunnuntain klo 18.00-19.00 Leppävaaran naisten joukkue aloittelijoille syyskauden ILMOITTAUTUMINEN
Sunnuntai klo 18.00-19.00 joukkue, syyskausi 2024
Kameleonten-halli
36
Jonossa7
Ilmoittauminen kaudelle
Kameleonten-halli Monikonkatu 8, 02650 Espoo Näytä kartalla
1.9.2024 18:00 - 29.12.2024 Ilmoittautuminen päättyy7.12.2024 11:00 Jonossa7

Tähän tapahtumaan ilmoittaudutaan koko syyskauden 2024 ajan Espoon Leppävaaran Kameleonten-hallin sunnuntain klo 18.00-19.00 naisten aloittelijoille tarkoitettuun joukkueeseen
 


TREENIPAIKKA:

Harjoitukset uudessa Kameleonten-hallissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaaran liikuntapuistossa Espoossa (Veräjäpellonkatu 17).


HARJOITUSPÄIVÄT:

Treenipäivät 1.9.2024-22.12.2024, yhteensä 17 viikkoa.

Huom!

Harjoitusvuoroihin voi tulla muutoksia, jos jonkin force majoure syystä treenivuoron toteuttaminen estyy. Tällaisissa tapauksissa pyrimme järjestämään aina korvaavan harjoituskerran tilalle

>> TREENIKERTA 8.9.2024 PERUTTU ! Harjoitukset sen sijaan torstaina 29.12.2024 kauden päätteeksi.


 

HINNAT:

  • Joukkueen kausimaksu on 237 euroa ja voit ostaa kausimaksun sijaan 5 tai 10 kerran kortin.
  • Voit myös hyödyntää mahdollisia liikuntaetujasi laskun maksamiseen osittain tai kokonaan!
  • Sopisiko sinulle paremmin osallistua toimintaan kausimaksun sijaan 5 kerran kortilla 99 euroa tai 10 kerran kortilla 189 euroa?


Huom. 5 / 10 kerran kortti voimassa syyskauden 2024 loppuun eli joulukuun viimeiseen treenipäivään.
 

Lasku tulee automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi eli muista tarkistaa, ettei mene roskaposti- / mainoskansioon, johon osa meiliohjelmista myClubin viestit saattaa laittaa.

Ilmoittautuminen on aina sitova eli ilmoittautuessasi vuorolle sitoudut maksamaan siitä tulevan laskun valitsemallasi maksuoptiolla. PinkkiBasketin linja koskien maksamattomia laskuja on, että useamman maksumuistutuksen jälkeen ne voidaan siirtää perintään.

Ostaessasi kausimaksun tai 5 / 10 kerran kortin maksat mahdollisuudesta käydä ostamasi määrän harjoituskertoja kyseisen joukkueen syyskauden harjoitusvuoroilla, mutta ei muissa joukkueissa. PinkkiBasketissa toiminta perustuu omassa joukkueessa treenaamiseen, joten sen vuoksi meillä ei ole ns. korvauskertoja. Pelaajilla on kuitenkin mahdollisuus tutustua toisten joukkueiden toimintaan maksuttomilla kokeilukerroilla kaksi kertaa kauden aikana niissä joukkueissa, joissa on vielä tilaa - jos vaikka haluaa kokeilla toisen treenikerran ottamista viikkoon.
 
 

ILMOITTAUTUMISEN KÄYTÄNNÖN JUTTUJA:

Valitse ilmoittautuessasi oikea maksu itsellesi eli joko:

  • Kausimaksu
  • 10 kerran kortti
  • 5 kerran kortti

Tämän valintasi perusteella myClub luo automaattisesti sinulle laskun ja lähettää sähköpostiisi.

Lasku löytyy ilmoittautumisen jälkeen myös Laskut-osiosta kirjautuessasi sisään myClubiin.
 

Laita meiliä info@pinkkibasket.fi seuraavissa tapauksissa:

1) Haluat laskun 2-4 erässä kuukausittain maksettavaksi = Haluan laskun erissä ja kuinka monessa erässä haluat.

2) Huom! Jos esimerkiksi saat uudet liikuntaedut käyttöösi vasta syksyllä ja haluat maksaa laskusi treenien alettua liikuntaeduilla kokonaan tai osittain, niin laita maininta ja siirrämme eräpäivän laskulla 15.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

3) Mitä tahansa kysymyksiä, joita sinulle mahdollisesti tulee syyskauden harjoituksia silmällä pitäen mieleen.
 

MAKSUTAVAT:

Kausimaksuista ja 5 / 10 kerran korteista lähetetään lasku antamaasi sähköpostiin.

Sähköpostiin tulevan laskusi voit maksaa joko perinteisesti verkkopankilla tai Smartum Saldolla Smartumin verkkopalvelussa, Edenredin mobiilimaksuna ja ePassin verkkopalvelussa, Edenredin virikeseteleillä sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteillä. Toimipaikkavalikosta PinkkiBasket / Pirkkolahalli PinkkiBasket, molemmat käy riippumatta siitä missä paikassa treenaat.

Jos maksat laskun jossain liikuntaetujen verkkopalvelussa, niin muista lähettää tieto maksusta info@pinkkibasket, jossa maksupäivä ja summa. Tämä sen vuoksi, että maksusuoritukset kirjataan manuaalisesti myClubiin näissä tapauksissa.
 

Mikäli sairastut tai loukkaannut yli kuukauden yhtämittaiseksi ajanjaksoksi, niin voit olla yhteydessä info@pinkkibasket.fi ja poissaolojakso hyvitetään tulevan kauden maksussa. Maksuja ei lähtökohtaisesti siis koskaan palauteta, vaan käyttöaikaa voidaan pidentää.
 

KYSYMYKSET:

Jos mitä tahansa kysymyksiä tai ongelmia ilmoittaumisessa, niin olethan yhteydessä:

meilitse info@pinkkibasket tai voit myös soittaa Mikolle puh. 045-312 6644 / Mikko Mäntylä.
 


MITÄ TREENEISSÄ TAVOITTEENA, TOIMINTAPERIAATTEET JA PELISÄÄNNÖT, JOIHIN SITOUTUU ILMOITTAUTUESSAAN MUKAAN SYYSKAUTEEN?


Tavoitteet:


  • PinkkiBasketin joukkueiden toiminnassa tärkeimpänä tavoitteena se, että harjoituksissa olisi mahdollisimman hauskaa ja samalla paljon liikettä. Tämän vuoksi emme painota opettamista, vaan tekemistä ja treenien sisällöstä tyypillisesti noin puolet erilaisia harjoitteita ja kisailuja sekä toinen puoli pelaamista. Oppiminen tulee sitten pelaajille tekemisen ohessa ikään kuin sivutuotteena. Pähkinänkuoressa tavoitteena siis ennen kaikkea mahdollistaa hauska ja hikinen liikunta koripallon merkeissä.


  • Haluamme kynnyksen tulla pelaamaan koripalloa olevan mahdollisimman matala ja myös jatkaminen joukkueessa. Tämän vuoksi alkuun aina maksuton kokeilu muun muassa, josta lisäksi koripallon saa ilmaiseksi omaksi. Lisäksi joukkueissa vaihtoehtona käydä kausimaksun sijaan myös 5 ja 10 kerran korteilla. Toiminta pyritään suunnittelemaan niin. että harvemmin käyminen ryhmässä hauska optio kanssa, jos se paremmin sopii pelaajan elämäntilanteeseen versus joka viikko treenaaminen.


  • Tavoitteena ennen kaikkea myös se, että harjoituksissa aina tarpeeksi väkeä paikalla mahdollistamaan myös pelaamisen ja siksi kokonaismaksimimäärä pelaajia joukkueissamme aina iso. Varsinkin alkukaudesta voi olla paljonkin väkeä treeneissä, mutta tyypillisesti sitten kauden edetessä määrät pienevät.


  • Aiemmassa palautekyselyssämme osa pelaajistamme koki rasituksen liian kovaksi ja tähän vaikuttaa varsinkin se, jos vaihtopelaajia ei peliosuudessa ole riittävästi. Joissakin treeneissä on ollut paikalla vain noin 1/3 ilmoittautuneista - tämän ilmiön vuoksi siis mieluummin ryhmät isomman puoleisia kuin liian vähän osallistujia.


Toimintaperiaatteet:


  • PinkkiBasketin toiminnan tavoitteena on tarjota aloittelijanaisten pelaajille mahdollisimman hauskaa toimintaa. Siksi olennaista pitää harjoituksissa rento kannustava meininki koko ajan kanssapelaajia kohtaan.



  • Pääkohderyhmänä PinkkiBasketilla on aloitteliijanaiset ja siksi pyrimme treeneissä keskittymään mahdollisimman yksinkertaisiin juttuihin. Näin tavoitteena mahdollistaa matala kynnys aina tulla omaan joukkueeseen harjoituksiin. Tämän vuoksi toiminnassamme käytämme tarpeen tullen korissäännöistä helpotettuja versioita = Emme vihellä tarkasti korissääntöjä noudattaen kaikki tilanteita ja muun muassa virheistä vain ne, jotka vaikuttavat merkittävästi peliin tai on turvallisuuden vuoksi olennaista viheltää. Välillä myös loppuhetkillä saatamme "venytää viimeisiä sekunteja", jos tilanne näyttää sellaista vaativan. Pyrimme tällä mahdollisimman sujuvaan peliosuuteen, jossa katkoja minimimäärä ja peliä mahdollisimman paljon. Lisäksi vältämme muun muassa vaikeampia joukkuetaktisia juttuja, keskittyen hauskoihin harjoitteisiin ja pelaamiseen.


  • Mikäli jossain vaiheessa kaipaat kovempitasoista tai syvemmälle koripallon hienouksiin menevää toimintaa, niin voit laittaa viestiä mikko@pinkkibasket.fi ja kerromme mihin koripalloseuraan kannattaisi aiheesta olla yhteydessä.



Pelisäännöt:


  • PinkkiBasketin joukkueissa pelaajien neuvominen jätetään aina valmentajien tehtäväksi. Kannustus sen sijaan enemmän kuin suotavaa :)


  • Treeneissä normaalin joukkuepelien toimintaperiaatteen mukaisesti valmentajan tekemisiä toteutetaan ilman kommentointia ja toiveita esimerkiksi sen suhteen, että tehtäisiin jotain muuta tai muulla tavalla. PinkkiBasketissa valmentajien tehtävä on toteuttaa harjoitukset ennalta määrätyn suunnitelman mukaan ja treenit ovatkin niin sanottuja konseptiitunteja. Niiden sisällöstä ja kehityskohteista mielellään kuulemme palautetta ja sitä voit laittaa mikko@pinkkibasket.fi, mutta siis treenin aikana keskitytään itse tekemiseen.


  • Pääkohderyhmänä PinkkiBasketilla on aloitteliijanaiset ja siksi pyrimme treeneissä keskittymään mahdollisimman yksinkertaisiin juttuihin. Näin tavoitteena mahdollistaa matala kynnys aina tulla omaan joukkueeseen harjoituksiin. Tämän vuoksi toiminnassamme käytämme tarpeen tullen korissäännöistä helpotettuja versioita ja vältämme vaikeampi joukkuetaktisia juttuja, keskittyen hauskoihin harjoitteisiin ja pelaamiseen. Mikäli jossain vaiheessa kaipaat kovempi tasoista tai syvemmälle koripallon hienouksiin menevää toimintaa, niin voit laittaa viestiä mikko@pinkkibasket.fi ja kerromme mihin koripalloseuraan kannattaisi aiheesta olla yhteydessä.


  • Turvallisuuden kolmen K:n periaate eli Kengät, Kynnet ja Käden mitta. PinkkiBasketin treeneissä omaa ja pelikavereiden turvallisuutta edistää parhaiten hoitamalla kolme seuraavaa asiaa kuntoon:


Kengät harjoituksissa on olennaista olla sellaiset, että eivät luista kentän lakkapinnalla. Voi olla varsinaiset koriskengät, mutta ei mitenkään välttämätöntä. Tärkeää vain se, että lakkapinnalla tapahtuvaan urheiluun suunnitellut, esimerkiksi "salikengät" tai lenkkarit usein todella liukkaat ja voivat aiheuttaa tämän vuoksi loukkaantumisia.Eli jos johonkin kannattaa investoida korisharrastuksessa alkuun, niin hyviin pitäviin kenkiin on yleensä tämän listan kärkipaikoilla.


Kynnet tulisi koristreeneissä olla lyhyet ja ei terävät. Tämä ihan sen vuoksi, että pahimmillaan voivat aiheuttaa kanssa pelaajille loukkaantumisia, kun kontakteja vahingossa aina välillä tulee.


Käden mitan päässä puolustuksessa kun pyrkii olemaan koko ajan, niin kontaktitilanteita tulee mahdollisimman vähän. Koripallon luonteeseen kuuluu, että välillä kontakteja syntyy, kun 10 pelaajaa liikkuu samalla kentällä ja esimerkiksi verkkoa ei ole lentopallon tapaan välissä. Paras nyrkkisääntö vähentämään kontaktit minimiin on pysyä puolustajana aina käden mitan päässä, vaikka se ei aina helppoa olekaan.


Osallistuu (36)
Muut: 36
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Heidi Raekivi
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Laura Sarkola
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Tiedot
Ilmoittauminen kaudelle
Kameleonten-halli Monikonkatu 8, 02650 Espoo Näytä kartalla
1.9.2024 18:00 - 29.12.2024 Ilmoittautuminen päättyy7.12.2024 11:00 Jonossa7

Tähän tapahtumaan ilmoittaudutaan koko syyskauden 2024 ajan Espoon Leppävaaran Kameleonten-hallin sunnuntain klo 18.00-19.00 naisten aloittelijoille tarkoitettuun joukkueeseen
 


TREENIPAIKKA:

Harjoitukset uudessa Kameleonten-hallissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaaran liikuntapuistossa Espoossa (Veräjäpellonkatu 17).


HARJOITUSPÄIVÄT:

Treenipäivät 1.9.2024-22.12.2024, yhteensä 17 viikkoa.

Huom!

Harjoitusvuoroihin voi tulla muutoksia, jos jonkin force majoure syystä treenivuoron toteuttaminen estyy. Tällaisissa tapauksissa pyrimme järjestämään aina korvaavan harjoituskerran tilalle

>> TREENIKERTA 8.9.2024 PERUTTU ! Harjoitukset sen sijaan torstaina 29.12.2024 kauden päätteeksi.


 

HINNAT:

  • Joukkueen kausimaksu on 237 euroa ja voit ostaa kausimaksun sijaan 5 tai 10 kerran kortin.
  • Voit myös hyödyntää mahdollisia liikuntaetujasi laskun maksamiseen osittain tai kokonaan!
  • Sopisiko sinulle paremmin osallistua toimintaan kausimaksun sijaan 5 kerran kortilla 99 euroa tai 10 kerran kortilla 189 euroa?


Huom. 5 / 10 kerran kortti voimassa syyskauden 2024 loppuun eli joulukuun viimeiseen treenipäivään.
 

Lasku tulee automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi eli muista tarkistaa, ettei mene roskaposti- / mainoskansioon, johon osa meiliohjelmista myClubin viestit saattaa laittaa.

Ilmoittautuminen on aina sitova eli ilmoittautuessasi vuorolle sitoudut maksamaan siitä tulevan laskun valitsemallasi maksuoptiolla. PinkkiBasketin linja koskien maksamattomia laskuja on, että useamman maksumuistutuksen jälkeen ne voidaan siirtää perintään.

Ostaessasi kausimaksun tai 5 / 10 kerran kortin maksat mahdollisuudesta käydä ostamasi määrän harjoituskertoja kyseisen joukkueen syyskauden harjoitusvuoroilla, mutta ei muissa joukkueissa. PinkkiBasketissa toiminta perustuu omassa joukkueessa treenaamiseen, joten sen vuoksi meillä ei ole ns. korvauskertoja. Pelaajilla on kuitenkin mahdollisuus tutustua toisten joukkueiden toimintaan maksuttomilla kokeilukerroilla kaksi kertaa kauden aikana niissä joukkueissa, joissa on vielä tilaa - jos vaikka haluaa kokeilla toisen treenikerran ottamista viikkoon.
 
 

ILMOITTAUTUMISEN KÄYTÄNNÖN JUTTUJA:

Valitse ilmoittautuessasi oikea maksu itsellesi eli joko:

  • Kausimaksu
  • 10 kerran kortti
  • 5 kerran kortti

Tämän valintasi perusteella myClub luo automaattisesti sinulle laskun ja lähettää sähköpostiisi.

Lasku löytyy ilmoittautumisen jälkeen myös Laskut-osiosta kirjautuessasi sisään myClubiin.
 

Laita meiliä info@pinkkibasket.fi seuraavissa tapauksissa:

1) Haluat laskun 2-4 erässä kuukausittain maksettavaksi = Haluan laskun erissä ja kuinka monessa erässä haluat.

2) Huom! Jos esimerkiksi saat uudet liikuntaedut käyttöösi vasta syksyllä ja haluat maksaa laskusi treenien alettua liikuntaeduilla kokonaan tai osittain, niin laita maininta ja siirrämme eräpäivän laskulla 15.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

3) Mitä tahansa kysymyksiä, joita sinulle mahdollisesti tulee syyskauden harjoituksia silmällä pitäen mieleen.
 

MAKSUTAVAT:

Kausimaksuista ja 5 / 10 kerran korteista lähetetään lasku antamaasi sähköpostiin.

Sähköpostiin tulevan laskusi voit maksaa joko perinteisesti verkkopankilla tai Smartum Saldolla Smartumin verkkopalvelussa, Edenredin mobiilimaksuna ja ePassin verkkopalvelussa, Edenredin virikeseteleillä sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteillä. Toimipaikkavalikosta PinkkiBasket / Pirkkolahalli PinkkiBasket, molemmat käy riippumatta siitä missä paikassa treenaat.

Jos maksat laskun jossain liikuntaetujen verkkopalvelussa, niin muista lähettää tieto maksusta info@pinkkibasket, jossa maksupäivä ja summa. Tämä sen vuoksi, että maksusuoritukset kirjataan manuaalisesti myClubiin näissä tapauksissa.
 

Mikäli sairastut tai loukkaannut yli kuukauden yhtämittaiseksi ajanjaksoksi, niin voit olla yhteydessä info@pinkkibasket.fi ja poissaolojakso hyvitetään tulevan kauden maksussa. Maksuja ei lähtökohtaisesti siis koskaan palauteta, vaan käyttöaikaa voidaan pidentää.
 

KYSYMYKSET:

Jos mitä tahansa kysymyksiä tai ongelmia ilmoittaumisessa, niin olethan yhteydessä:

meilitse info@pinkkibasket tai voit myös soittaa Mikolle puh. 045-312 6644 / Mikko Mäntylä.
 


MITÄ TREENEISSÄ TAVOITTEENA, TOIMINTAPERIAATTEET JA PELISÄÄNNÖT, JOIHIN SITOUTUU ILMOITTAUTUESSAAN MUKAAN SYYSKAUTEEN?


Tavoitteet:


  • PinkkiBasketin joukkueiden toiminnassa tärkeimpänä tavoitteena se, että harjoituksissa olisi mahdollisimman hauskaa ja samalla paljon liikettä. Tämän vuoksi emme painota opettamista, vaan tekemistä ja treenien sisällöstä tyypillisesti noin puolet erilaisia harjoitteita ja kisailuja sekä toinen puoli pelaamista. Oppiminen tulee sitten pelaajille tekemisen ohessa ikään kuin sivutuotteena. Pähkinänkuoressa tavoitteena siis ennen kaikkea mahdollistaa hauska ja hikinen liikunta koripallon merkeissä.


  • Haluamme kynnyksen tulla pelaamaan koripalloa olevan mahdollisimman matala ja myös jatkaminen joukkueessa. Tämän vuoksi alkuun aina maksuton kokeilu muun muassa, josta lisäksi koripallon saa ilmaiseksi omaksi. Lisäksi joukkueissa vaihtoehtona käydä kausimaksun sijaan myös 5 ja 10 kerran korteilla. Toiminta pyritään suunnittelemaan niin. että harvemmin käyminen ryhmässä hauska optio kanssa, jos se paremmin sopii pelaajan elämäntilanteeseen versus joka viikko treenaaminen.


  • Tavoitteena ennen kaikkea myös se, että harjoituksissa aina tarpeeksi väkeä paikalla mahdollistamaan myös pelaamisen ja siksi kokonaismaksimimäärä pelaajia joukkueissamme aina iso. Varsinkin alkukaudesta voi olla paljonkin väkeä treeneissä, mutta tyypillisesti sitten kauden edetessä määrät pienevät.


  • Aiemmassa palautekyselyssämme osa pelaajistamme koki rasituksen liian kovaksi ja tähän vaikuttaa varsinkin se, jos vaihtopelaajia ei peliosuudessa ole riittävästi. Joissakin treeneissä on ollut paikalla vain noin 1/3 ilmoittautuneista - tämän ilmiön vuoksi siis mieluummin ryhmät isomman puoleisia kuin liian vähän osallistujia.


Toimintaperiaatteet:


  • PinkkiBasketin toiminnan tavoitteena on tarjota aloittelijanaisten pelaajille mahdollisimman hauskaa toimintaa. Siksi olennaista pitää harjoituksissa rento kannustava meininki koko ajan kanssapelaajia kohtaan.



  • Pääkohderyhmänä PinkkiBasketilla on aloitteliijanaiset ja siksi pyrimme treeneissä keskittymään mahdollisimman yksinkertaisiin juttuihin. Näin tavoitteena mahdollistaa matala kynnys aina tulla omaan joukkueeseen harjoituksiin. Tämän vuoksi toiminnassamme käytämme tarpeen tullen korissäännöistä helpotettuja versioita = Emme vihellä tarkasti korissääntöjä noudattaen kaikki tilanteita ja muun muassa virheistä vain ne, jotka vaikuttavat merkittävästi peliin tai on turvallisuuden vuoksi olennaista viheltää. Välillä myös loppuhetkillä saatamme "venytää viimeisiä sekunteja", jos tilanne näyttää sellaista vaativan. Pyrimme tällä mahdollisimman sujuvaan peliosuuteen, jossa katkoja minimimäärä ja peliä mahdollisimman paljon. Lisäksi vältämme muun muassa vaikeampia joukkuetaktisia juttuja, keskittyen hauskoihin harjoitteisiin ja pelaamiseen.


  • Mikäli jossain vaiheessa kaipaat kovempitasoista tai syvemmälle koripallon hienouksiin menevää toimintaa, niin voit laittaa viestiä mikko@pinkkibasket.fi ja kerromme mihin koripalloseuraan kannattaisi aiheesta olla yhteydessä.



Pelisäännöt:


  • PinkkiBasketin joukkueissa pelaajien neuvominen jätetään aina valmentajien tehtäväksi. Kannustus sen sijaan enemmän kuin suotavaa :)


  • Treeneissä normaalin joukkuepelien toimintaperiaatteen mukaisesti valmentajan tekemisiä toteutetaan ilman kommentointia ja toiveita esimerkiksi sen suhteen, että tehtäisiin jotain muuta tai muulla tavalla. PinkkiBasketissa valmentajien tehtävä on toteuttaa harjoitukset ennalta määrätyn suunnitelman mukaan ja treenit ovatkin niin sanottuja konseptiitunteja. Niiden sisällöstä ja kehityskohteista mielellään kuulemme palautetta ja sitä voit laittaa mikko@pinkkibasket.fi, mutta siis treenin aikana keskitytään itse tekemiseen.


  • Pääkohderyhmänä PinkkiBasketilla on aloitteliijanaiset ja siksi pyrimme treeneissä keskittymään mahdollisimman yksinkertaisiin juttuihin. Näin tavoitteena mahdollistaa matala kynnys aina tulla omaan joukkueeseen harjoituksiin. Tämän vuoksi toiminnassamme käytämme tarpeen tullen korissäännöistä helpotettuja versioita ja vältämme vaikeampi joukkuetaktisia juttuja, keskittyen hauskoihin harjoitteisiin ja pelaamiseen. Mikäli jossain vaiheessa kaipaat kovempi tasoista tai syvemmälle koripallon hienouksiin menevää toimintaa, niin voit laittaa viestiä mikko@pinkkibasket.fi ja kerromme mihin koripalloseuraan kannattaisi aiheesta olla yhteydessä.


  • Turvallisuuden kolmen K:n periaate eli Kengät, Kynnet ja Käden mitta. PinkkiBasketin treeneissä omaa ja pelikavereiden turvallisuutta edistää parhaiten hoitamalla kolme seuraavaa asiaa kuntoon:


Kengät harjoituksissa on olennaista olla sellaiset, että eivät luista kentän lakkapinnalla. Voi olla varsinaiset koriskengät, mutta ei mitenkään välttämätöntä. Tärkeää vain se, että lakkapinnalla tapahtuvaan urheiluun suunnitellut, esimerkiksi "salikengät" tai lenkkarit usein todella liukkaat ja voivat aiheuttaa tämän vuoksi loukkaantumisia.Eli jos johonkin kannattaa investoida korisharrastuksessa alkuun, niin hyviin pitäviin kenkiin on yleensä tämän listan kärkipaikoilla.


Kynnet tulisi koristreeneissä olla lyhyet ja ei terävät. Tämä ihan sen vuoksi, että pahimmillaan voivat aiheuttaa kanssa pelaajille loukkaantumisia, kun kontakteja vahingossa aina välillä tulee.


Käden mitan päässä puolustuksessa kun pyrkii olemaan koko ajan, niin kontaktitilanteita tulee mahdollisimman vähän. Koripallon luonteeseen kuuluu, että välillä kontakteja syntyy, kun 10 pelaajaa liikkuu samalla kentällä ja esimerkiksi verkkoa ei ole lentopallon tapaan välissä. Paras nyrkkisääntö vähentämään kontaktit minimiin on pysyä puolustajana aina käden mitan päässä, vaikka se ei aina helppoa olekaan.


Osallistujat
Osallistuu (36)
Muut: 36
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Heidi Raekivi
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Laura Sarkola
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Nimi piilotettu
Jäsentaso piilotettu
Hintatiedot
Lasku toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen.
  • Kausimaksu syyskausi 2024 237,00 € *
  • 10 kerran kortti, voimassa syyskauden 2024. 189,00 € *
  • 5 kerran kortti, voimassa syyskauden 2024. 99,00 € *
* vain yksi on valittava
Kaikki tapahtumat